OVER BUREAU JOCHEM HEIJMANS

Bureau Jochem Heijmans biedt eindopdrachtgevers en architectenbureaus dankzij 15 jaar ervaring een optimale mix van kennis tussen ontwerp en technische haalbaarheid. De architectuur en bouwtechnische diensten van Bureau Jochem Heijmans ontstaan door het bewust creƫren van spanningsvelden. Vorm tegenover functie. Gevoel tegenover verstand. Nieuwsgierigheid tegenover logica.

VISIE EN BENADERING

Het werk van Bureau Jochem Heijmans wordt gekenmerkt door een integrale benadering van het ontwerpvraagstuk. Verborgen kwaliteiten van een bestaand gebouw of de geschiedenis van een plek worden waarneembaar gemaakt middels ruimtelijk innovatieve oplossingen en precieze detaillering en materialisering. In de technische uitwerking staat consistentie en duurzaamheid voorop.

BUREAUPROFIEL

Door de unieke combinatie wordt Bureau Jochem Heijmans ingeschakeld door zowel eindopdrachtgevers als architectenbureaus die behoefte hebben aan teamplayers of zelfstandig opererende professionals die creativiteit, inzicht en expertise in het gehele traject bijdragen.

Onze opdrachtgevers
Wij leveren diensten voor provincies, gemeenten, vastgoedontwikkelaars en architectenbureaus gedurende het gehele traject van haalbaarheid, ontwerp, technische uitwerking tot en met oplevering.

Prijswinnend werk
ArchiPrix – 2007
Waterlinie Fort VechtenĀ – tweede prijs
Sancta Maria – tweede prijs

BUREAU JOCHEM HEIJMANS EN ONDERWIJS

Oprichter Jochem Heijmans is sinds 2006 ook parttime werkzaam in het onderwijs. Hij organiseert activiteiten, colleges, architectuurlezingenĀ en workshops voor studenten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam, voor deĀ Academie van Bouwkunst Arnhem en voor de Technische Universiteit Eindhoven. Ook voor bedrijven of organisaties kan Jochem interessante en leerzame workshops opzetten. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden, link Jochem Heijmans op LinkedIn of lees hier meer.

Op www.jochemheijmans.nl gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Lees meer.